Tours

Tour de France 2020

Van 3-6 juni rijden we door Frankrijk om de veelzijdigheid van het land te ervaren. We rijden door de bergen, langs zonnebloemvelden, prachtige meren en komen uit bij de zee. De temperaturen zijn hoog genoeg om in polo te kunnen lopen, maar niet te hoog om in te hoeven leveren op de prestaties van jezelf en de auto tijden het sturen.

Waar we het bij andere trips niet te gek maken komen we hier in de geweldige luxe van Zuid Frankrijk. We pakken daarom 2 nachten helemaal uit en slapen in 4 en 5 sterren hotels.

De Tour de France is van 7 tot en met 10 September 2020. We hebben nog maar 8 plekken beschikbaar.

DE RIT

We starten op 1045 KM van Utrecht op een uurtje ten zuiden van Lyon en al direct in de bergen. We vertrekken de volgende dag lekker vroeg dus nodigen we iedereen uit voor een Carrossa Nightcap. Deze trip laat je hard werken om daarna in de watten gelegd te worden in de hotels en restaurants.

DAG 1

De eerste dag zien we alleen maar bergen en rijden we van skigebied naar natuurgebied. Alles is hier groener dan groen en we dalen hard en stijgen weer flink. Zowel bestuurder als auto moet hier echt aan het werk.

We wisselen krappe bochten af met stukjes verbindingsweg om bij te komen.

DAG 2

De tweede dag is een spannende want hier pakken we de echte stijle bergen. Rij je rustig aan dan geniet je echt van de natuur, rij je sneller dan kun je hier je techniek verbeteren.

De tweede dag rijden we het langste van de drie dagen zodat we de derde dag op tijd aankomen in het prachtige Monaco.

DAY 3

We starten in de ochtend in een rustige omgeving en hoe verder we rijden hoe meer verkeer we tegen zullen komen. Het verkeer zorgt er voor dat we rustiger rijden en kunnen genieten van de prachtige omgeving van Monaco. De route gaat over de bekende stukken van het Formule 1 circuit en we slapen op een half uurtje rijden van het centrum. Ons hotel heeft de luxe van Monaco met de ruimte die we nodig hebben voor de auto’s.

De details

De prijs voor Carrossa Driving Club leden is € 2.599,- en voor niet-leden € 2.911,-. De prijs is op basis van één auto met één bestuurder. Neem je iemand mee dan rekenen we € 1.918,- extra. Je kunt zelf kiezen voor enkele of dubbele bedden.

INBEGREPEN

  • 4 nachten in zeer goede hotels
  • 3 dagen rijden
  • Lunch inbegrepen
  • Carrossa Black Box

CLARKSON OR HAMMOND & MAY?

We doen altijd ons uiterste best om er voor te zorgen dat de rit aantrekkelijk is voor rijders alleen maar ook voor teams van twee. Rij je alleen, dan krijg je van ons een route die je op je mobiele telefoon kunt volgen. Teams krijgen een routeboek met alle instructies. Iedereen krijgt altijd alle waypoints mee van de route zodat je ook even rustig kunt rijden wanneer je daar zin in hebt.

CARROSSA BLACK BOX

Juni is nog heel ver weg en wij willen dat je nu al enthousiast bent over de epische trip die we gaan doen. Iedere auto die meedoet aan onze trip krijgt de Carrossa Black Box die zowel op maat is voor de trip als voor de auto en haar bestuurder. De box bevat alles wat je nodig hebt om klaar te zijn voor trip zodat je zelf nergens aan hoeft te denken. Wij zorgen er voor dat je alleen aan het rijden hoeft te denken.

Voor deze trip bevat de box onder andere:

  • Blaastest (verplicht in Frankrijk)
  • Veiligheidsvest (verplicht in Frankrijk)

AUTO TRANSPORT

Wil je mee met onze trip maar heb je geen tijd om zelf je auto te vervoeren of hou je de kilometers liever laag? Dan regelen we vakkundig vervoer voor je. Laat ons tijdig weten dat je gebruik wilt maken van vervoer voor je auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.