Tours

Supercar Valley Tour

De bergen van Noord Italië zijn Carrossa’s favoriete plek om te rijden, eten en het ervaren van het beste wat de automobielindustrie aan te beiden heeft. De laatste drie jaar hebben we tours gedaan door de alpen van Oostenrijk en Italië om de beste wegen vinden om daar te rijden. Het zijn uitdagende wegen die je belonen met de beste uitzichten die je kunt bedenken. We komen op de wegen bijna geen ander verkeer tegen waardoor je echt één kunt worden met de weg.

Kan het nog beter? Ja zeker weten! Op de helft van onze tour rijden we om via het Mekka van de automotive: Modena. We bezoeken de Pagani- en Lamborghini-fabriek en we eten aan de tafel waar ook Schumacher, Alonso en Vettel hebben gegeten naast het circuit van Ferrari.

De Supercar Valley Tour is van 12 tot en met 16 Oktober 2020. We hebben nog maar 8 plekken beschikbaar.

DE RIT

We starten op een geheime locatie zo’n 760KM van Utrecht. We vertrekken de volgende dag lekker vroeg dus nodigen we iedereen uit voor een Carrossa Nightcap op deze bijzondere locatie die we alleen kunnen verklappen aan de deelnemers van de Supercar Valley Tour 2019.

day1.jpg

DAG 1

Door de week heen rijden we blokken van 2-3 uur over epische wegen die we steeds aan elkaar koppelen met korte verbindingsroutes. Zo kun je even op adem komen tussen de bergpassen in. Op de eerste dag rijden we 2 blokken door de bergen waarna we eten en slapen hoog in de bergen. Het uitzicht vanuit het hotel over het dal met de auto’s is geweldig.

day2.jpg

DAY 2

Op de tweede dag rijden we een lang blok voor we bij onze lunchlocatie (inbegrepen) zijn. We rijden daarna rustig de bergen uit paralel aan het Gardameer om daarna de snelweg naar Modena te pakken. Op de tweede dag nemen we de bergweg die wij van Carrossa de beste rijdersweg van de wereld vinden. Aan het einde van de dag eten we naast het Fiorano-circuit in Maranello. Aan het einde van de dag eten we naast het Fiorano-circuit in Maranello.

day3_pagani.jpg

DAY 3

We starten de dag met een bezoek aan de Pagani- en Lamborghini-fabriek waar we naar binnen gaan om het ontstaan van deze machine’s van dichtbij te aanschouwen. De middag is vrij voor eigen invulling en je kunt het Lamborghini- of Ferrari-museum bezoeken. Voor de liefhebbers rijden we een tour langs verborgen plekken van Modena zoals de Scaglietti Ferrari fabriek en de oude Bugatti EB110 fabriek.

day4.jpg

DAY 4

Op de vierde dag rijden door bergen in richting Oostenrijk en pakken we rustige bergpassen. Aan het einde rijden we over de Stelvio pas, drukker dan de andere wegen maar eentje die je van je “bucket list” moet afstrepen. We strijken neer in een heerlijk hotel zodat je de volgende dag terug naar huis kunt rijden.

De details

De prijs voor Carrossa Driving Club leden is € 2.720,- en voor niet-leden € 3.000,-. De prijs is op basis van één auto met één bestuurder. Neem je iemand mee dan rekenen we € 911 extra. Je kunt zelf kiezen voor enkele of dubbele bedden.

INBEGREPEN

  • 5 nachten in hotels in de omgeving
  • 4 dagen rijden en auto belevingen
  • Lunch en diner voor de rijdagen
  • Toegang tot de Pagani- en Lamborghini-fabriek
  • Carrossa Black Box

CLARKSON OR HAMMOND & MAY?

We doen altijd ons uiterste best om er voor te zorgen dat de rit aantrekkelijk is voor rijders alleen maar ook voor teams van twee. Rij je alleen, dan krijg je van ons een route die je op je mobiele telefoon kunt volgen. Teams krijgen een routeboek met alle instructies. Iedereen krijgt altijd alle waypoints mee van de route zodat je ook even rustig kunt rijden wanneer je daar zin in hebt.

CARROSSA BLACK BOX

Juni is nog heel ver weg en wij willen dat je nu al enthousiast bent over de epische trip die we gaan doen. Iedere auto die meedoet aan onze trip krijgt de Carrossa Black Box die zowel op maat is voor de trip als voor de auto en haar bestuurder. De box bevat alles wat je nodig hebt om klaar te zijn voor trip zodat je zelf nergens aan hoeft te denken. Wij zorgen er voor dat je alleen aan het rijden hoeft te denken.

Voor deze trip bevat de box onder andere:

  • Vignet Oostenrijk
  • Veiligheidsvest (verplicht in Duitsland, Oostenrijk en Italië)
  • First Aid Kit (verplicht in Oostenrijk)

AUTO TRANSPORT

Wil je mee met onze trip maar heb je geen tijd om zelf je auto te vervoeren of hou je de kilometers liever laag? Dan regelen we vakkundig vervoer voor je. Laat ons tijdig weten dat je gebruik wilt maken van vervoer voor je auto.

Impressie

Deze video hebben we in het gebied gemaakt in 2016:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.