Tours

Bochtenrit Duitsland 2020

De perfecte rit voor wie zin heeft in 3 dagen ultiem sturen maar niet de tijd heeft om een volle week weg te zijn. We rijden over de lekkerste wegen van onze oosterburen. De route bevat heerlijke stuurwegen met uitdagende bochten en veel natuur. We rijden ongeveer 250-300 kilometer per dag zodat er genoeg tijd is tussen de middag voor een Duitse lunch en af en toe te stoppen om te genieten van de omgeving.

Geloof ons dat je meerdere keren gaat zeggen “Nooit geweten dat we dit soort wegen zo dicht bij huis hebben!”

We komen langs alle belangrijke plekken uit de auto-industrie van west Duitsland en rijden over de wegen waar ook zij hun auto’s testen. We vertellen niemand dat we ook nog een heel klein stukje door Frankrijk rijden ;).

De Bochtenrit in Duitsland is van 28-30 Augustus. Aanmelden kan nu!

Omkijk-auto

Met het uitzetten van de routes houden we rekening met alles soorten auto’s, denken we dat het niet geschikt is voor een bepaald type auto dan geven we dat duidelijk aan. De Bochtenrit naar Duitsland is geschikt voor alle soorten auto’s en met name die met een hoge omkijk-factor.

Wat is een omkijk-auto? Dat is voor iedereen verschillend maar het woord zegt het al, het zijn de auto’s waar jij trots op bent en nog even naar omkijkt voor je wegloopt. Carrossa is gemaakt voor de liefhebber van auto’s en autorijden en daarom sluiten we niemand uit.

De wegen in Duitsland zijn glad en breed dus ook je dierbaarste bezit kun je prima over deze wegen sturen. Bij ieder hotel hebben we ruim en veilig plek voor je auto.

Details

De prijs voor Carrossa Driving Club leden is € 670,- en voor niet-leden € 812,-. De prijs is op basis van één auto met één bestuurder. Neem je iemand mee? Geen probleem, we rekenen € 670,- voor de tweede rijder en je kunt kiezen voor enkele of dubbele bedden.

INBEGREPEN

  • 2 Nachten in goede hotels
  • 3 Dagen rijden
  • Ontbijt inbegrepen
  • Routeboek

CLARKSON OF HAMMOND & MAY?

We doen altijd ons uiterste best om er voor te zorgen dat de rit aantrekkelijk is voor rijders alleen, maar ook voor teams van twee. Rij je alleen, dan krijg je van ons een route die je op je mobiele telefoon kunt volgen. Teams krijgen een routeboek met alle instructies. Iedereen krijgt altijd alle waypoints mee van de route zodat je ook even rustig kunt rijden wanneer je daar zin in hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.