Over Carrossa

bram2.jpg

Ik ben Bram, de oprichter en op het moment van schrijven de enige medewerker van Carrossa. Ik heb al zo lang als ik kan herinneren een enorme passie voor auto’s en dat lijkt alleen maar groter te worden. Na 10 jaar in de IT gewerkt te hebben, had ik de positie om in mijn vrije tijd meer met auto’s bezig te zijn. Hierdoor ben ik een “gentlemen racer” (aka wel rijden, niks winnen) geworden en kan ik in verschillende sportauto’s rijden.

Tijdens een rit in een volbloed V12 door Italië kwam ineens het besef dat ik mijn hart en passie moest volgen en meer met auto’s moest gaan doen op een dagelijkse basis. Dat gevoel van het uren aan elkaar rijden door de bergen en bijna één worden met de auto’s is iets wat ik niet kan uitleggen, je moet dat ervaren. Aan het einde van 2018 heb ik dan ook mijn muis opzij geschoven en heb ik Carrossa opgericht. Het doel is om mensen bij elkaar te brengen die van autorijden houden.

De focus van Carrossa ligt op het bij elkaar brengen van mensen die auto’s met karakter rijden op zowel ritten en evenementen als andere auto ervaringen. Dit gaat van het rijden door de bergen tot het bezoeken van een unieke fabriek van Donkervoort.

CAR (ENGELS)

ZELFSTANDIG NAAMWOORD Een wegvoertuig met een motor, vier wielen en stoelen voor een klein aantal mensen.

ROSSA (ITALIAANS)

ADJECTIEF De kleur van vers bloed.

CARROSSA

ZELFSTANDIG NAAMWOORD Club voor bestuurders en hun auto’s met karakter. De rit is de bestemming.